Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz csongi #15555 üzenetére

    Egyébként a gyártós bontás sem rossz. Némileg jasszolna azzal, amit évek óta írok már több fórumon, mindenkinek aki magyar fáért sír :
    A legtöbb gép copy-paste. Meglehetne úgy csinálni, hogy az adott géppel ami létezett magyarban is, mittudomén kell 50-100-200 kill és akkor a magyar festés elérhetővé válik. És akkor nem kell újra kihúzni az egészet a semmiből, előbb a gépet utána a modifikációit. A presetet ígyis össze fogja rakni még ABben is, arra meg semmi szükség, hogy olyan fa legyen, ahol két gépet nem tudsz egymás mellé tenni mert 1.0 vagy több BR eltérés van közöttük.

    #15554 BerserkGuts : A német fa már ígyis roskadozik szó szerint! Hát oszlop van egymás mellett, hová a túróba raknád a magyar gépeket? Az, hogy az olasz nemzet előtt bekerültek a német fába a magyar gépek, az OK, de amint lett olasz, át is lett helyezve...
    A német 7 teli ágával szemben az olasz fában van 6 ág, Tier 2, 4 és 5-ben tele szabad hellyel, és tiertől függetlenül elfér egy komplett új ág is. Tankoknál most a magyarral lett meg a hatodik ág.
    Ettől már csak Izraelben van több hely, de ahhoz vajmi kevés közük van a magyaroknak.
    Ha kevés a grindolni való, akkor kezdj el repülni, rá fogsz jönni, hogy nagyon sok fa és annak nagyon sok ága van már ígyis.

    Egyébként egyszer valamikor volt róla szó, hogy lesz egy kis nemzetek vegyes fa. De Jugoszláv fát is mióta ígérik?? jah 1.69 óta! Az 2017 május! sokkal több cucc lehetne rajta mint egy magyaron, de úgy látom az elmúlt 6 év alatt ez csak nem akart megszületni, pedig az első covid alatt azt hittem az lesz a nagy meglepi ... Ugyanez a helyzet a vegyes nemzetek fával is, kb ezzel egyidős, de sehol semmi. pedig ilyen alapon pl Izraelt és Csehszlovákiát simán össze lehetne vonni mint vegyes fa. Vagy másik megközelítésben Varsói szerződés országai, és nyugati kicsik.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák