Új hozzászólás Aktív témák

  • Urna

    tag

    válasz Francia91 #16406 üzenetére

    Kapni nem kap senki, dolgozni kell érte :DD

    Dehogy konstruktív is legyek:
    99% hogy ledobott. 12 killre már 2000 feletti sp kéne legyen bőven de csak killek nagyon kevesek, ha csak ölni szeretnél az 14-15 körül lesz a downtierben, ha feldobott volna akkor 9-10 elég.
    Ha lefelé dob, többet kell dolgozni mert kevesebbet kapsz egy killre illetve capre (mivel neked jobb a járműved, valamivel kompenzálni kell, ne az legyen hogy aki full downtierbe van, ledaráljon 3 perc alatt mindenkit egy nukkal), valamint a killek önmagukban kevesebb sp-t adnak pl egy foglaláshoz képest. Fogallás kb 200-250sp, kill kb 50-el kevesebb de nem nézem túl gyakran a mapot hogy lássam. Emellett bejön az is ha jól tudom (de javítson ki bárki), hogy ha olyan járművet ölsz, ami nem az adott br-be való (feltierelet bt5, tigris 1-ek, sturer emil stb, azok nem adnak annyit mint amit az adott meccsben található járművek adnának, pl egy 7.7-es meccsben )
    Tehát sokkal egyszerűbb úgy menni a nuke-ra, (ha ez a vágyad) hogy leginkább a cap pontok közt futkosol, esetleg közben lövöd az enemy-t hogy legyen killed / assistod.
    Nyilván ez nem opció battle módban, ott csak ölni meg assistot szerezni lehet de ott javarész hosszabbak is a meccsek. Emellett nyilván az is rosszul jön ki, hogy ha újra kell éledni akkor pl egy heavy sokkal több sp-t kér mint a lightok, repcsiket bevinni nuke előtt meg kb esélytelen, de volt hogy 4 meg 5 éledésre is sikerült már dobni. A fentebbi tierekbe jobb ha van bent light / spaa mert sokkal kevesebb SP bevinni és sokszor visszahozzák annak a többszörösét -> EZ Nuke.
    Ebben a meccsben 2x éledtem ontossal, abból 1x 0 pontra tettek ki, majd a második valami 2300 körül halt, és csak a t29 volt bent, szóval azzal még pluszban 600 sp kellett. Ott nyilván segít hogy ha meglövik akkor a felfogott dmg-ből is kaptam sp-t, capeltem vele meg asszem 2 kill volt.
    Itt a T64-el nagyon sokáig elmentem, de kiszedtek valahol 2400-nál, és nagyon jól jött hogy a Sprut kb alig került sp-be mert light, volt vele pár scout assist aztán 1 kill, de nem értem be a nukkal.

    USA 11.0-t nagyon sokat dobta lefelé a patch előtt itt muszáj voltam capelni egyet majd kiugrani az abramsből.

    Szintén 11.0, de itt kellett erősen bántani a lightokat meg a gépeket, ennek a nukenak a nagyát az LAV-AD csinálta meg.
    És akkor egy "sok halálos" a végére, itt igazából az első spawn za-rooikat kuka volt, meg a második se túl erős (2-3 kill körül asszem) az Olifant meg a 76-os viszont megérősek voltak. Ugye 2x SPAA, meg 1x egy light azért nem sok sp szóval azért lehet sok halál mellett is, de 2 cap meg assistok sokat adtak itt is.

    S10 + Galaxy Watch 3

Új hozzászólás Aktív témák