Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz csongi #16416 üzenetére

    Na ez meg a másik : A legtöbb játék jutalmaz, meg inspirál, hogy maradj, itt meg akkor is büntet a játék, ha a büntetésed próbálod enyhíteni.
    pl mikor a dobj ki X bázist feladatnál a tizedik reptérbirtoklást is megkapod.
    Sokkal jobb lenne, ha a játék azt nézni, hogy ez a feladat? Meg tele van bomberrel a preset? Akkor naná hogy minimum légicsapást adunk, hogy szerencsétlen user tudjon haladni a feladatával... nem az h MUHAHAHAHA akkor lejátszatunk vele most 10 olyan meccset amikor esélye sincs haladni.
    És mindenben ezt csinálja, nem véletlen, hogy abbahagytam az eveneteket, és fontolgatom, hogy a BP-t is lexarom a jövőben.

    Ma pl az a T2-es kötvényfeladatom, hogy csináljak 3 assistot. Kettőt sikerült lehozni, négy meccsből 5×4 azaz 20 géppel. Az nem fogja meghozni a kedvemet a feladatokhoz, hogy már a legegyszerűbbet is 40+ perc alatt sikerül lehozni, vagy éppen még azt sem ... Inkább csak legyintek : "jó, akkor hagyjuk, nincs nekem erre időm".

    Értem én, hogy szeretnék megakadályozni, hogy idejekorán csak úgy kilépegess a meccsből, de ezt nem így kellene, hanem normális meccseket kéne akkor dobni, hogy ne is legyen kedvem kilépni. Mikor leülök játékot keresni, akkor általában nem arra vágyok, hogy pár perc keresés után 10mp múlva kilépjek, és 8-9 percig crewlockot bámuljak... hanem játszani, jól szórakozni akarok, és haladni a feladattal.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák