Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    Gondoltam, hogy már nem hajt a BP, ugyanakkor eléggé sikeres meccseket megyek az utóbbi időben (pedig nem csinálok semmit másképp, egyszerűen hullám teteje van) nézzünk fel német 8.3-ra. 75%-os booster mellett szerény 3 kill-t értem el, de volt egy braxienboy nevű tag, akinek 0 halállal 8 kill-je volt, ebből öt én, látszott, hogy most ő van sztárolva, természetesen SAAB 105G-vel, azzal különösen nagy arányban látok ilyen hihetetlen képességű játékosokat.
    A 9.0-ás USA meccsbe már boostert se toltam el, két kill jött össze az öt géppel (FH4B, F11F1, F4E korai, A4B, F9F8). De végig az a totálisan reménytelen érzés, hogy bármi közöm is lesz a meccshez ... mintha életemben először játszottam volna, és az lett volna alegpechesebb napom is : mindenki kifordult a lövedékeim elől, pont akkor sz*rik be a gé págyúm mikor tüzet nyitnék, meg leütközik, kilövök stb. Mondjuk a 8.3-as némettel is ugyanez ment. Hihetelenül látványos volt ahogy mindig a kulcspillanatban történmik valami, csak nehogy nekem legyen jó, megvolt rendezve mint egy film.
    Szóval kösz nem, úgy tűnik nem lesz ez a BR-em soha, pedig a említett gépekkel 5+ év alatt 130-280 repülésig van tapasztalatom a legénység pedig 75-ös és tapasztalt +3 .

    Rossz hírem van a Gajin számára : tavaly ősztől elérték, hogy az eventekre sz*rjak a jövőben, mostanra elérték, hogy a BP is nagyjából hidegen hagyjon, és most azt is demonstrálták, hogy 6.0 környéke felé fölösleges fejlesztenem bármelyik fát, mert a hullám tetején is értékelhetetlen nulla meccseket megyek itt. Szóval nem sok minden motivál már a játékban... ha nem lenne ideális podcast és hasonló jellegű videók hallgatására, vagy hosszabb telefonbeszélgetések alá, hogy mégse a monitort bámuljam, szerintem lassan el is köszönnék tőle.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák