Új hozzászólás Aktív témák

  • juliensorel

    senior tag

    válasz shotika #2752 üzenetére

    Interaktív térkép [link] , nekem mindig meg van nyitva a háttérben.
    Kb 4-5 dmz-t mentem tegnap késő este az új mapon, abból egyszer kidobott "fiók kijelentkezett" címszóval, persze pont a legnagyobb akció közepén, amikor eleve jó játékosokkal kerültem össze plusz felhúztunk egy arcot, már épp kinyitottuk a kastélyt, meg amúgy is fullos loadoutom volt, és még season1 ból maradva 7 exfil streaknél jártam, persze buktam az egészet emiatt, na mindegy, várható volt...aztán al mazrah-n is kétszer kidobott ugyanígy.
    Szóval még sokat nem láttam belőle de sztem se rossz ez a kis map, de nem iagazán dmz-re való,nyilván sokkal veszélyesebb (ezáltal izgalmasabb, pörgősebb is), kifejezetten nyugisan küldetéseket csinálni biztos nem itt érdemes.

    kill_switch: Mit vártál, a nép többsége nyilván kíváncsi az új tartalomra (a sok no life ember meg gondolom már este 7kor fejből ismerte az egész pályát meg az összes mission kimaxolta, egy arctól lootoltam ezt a "The Answer" nevű fegyót, ami a B19-es szektorban van a battle pass roadmapon, hát így ránézésre nem kevés token kellett hozzá, így start után pár órával érdekes....persze lehet pénzért vette, annyira nem vágom még ezt a store/battlepass felületet, gondolom pénzért bármi feoldható hamar ), egyébként én kb éjfél körül mentem néhány meccsett al mazrah dmz ben, hamar talált partyt mindig. Amúgy a kis mapon bizonyos küldik a mérete miatt nagyon hamar megcsinálhatóak sztem, az első három nekem az első meccs alatt pipa volt, mert annyira hamar elérhetőek voltak.

    Mentolka: Ha nem érdekel a dmz, akkor nyilván nem sokat játszhattál vele; egyáltalán nem tudnál elmenni a map egyik feléből a másikba egy tank üzemanyaggal, nagyon hamar kifogynak a járművek ha nagyobb távon használod őket, illetve a botok (is) hamar leamortizálják, vagy pl amikor versenyt futsz a gáz terjedésével és el akarod érni az utolsó helikoptert, főleg ha valami olyan járművet találsz csak a közelben amit az enemy otthagyott. Én rendszeresen teszem, de ezt látom általában más játékosoknál is, hogy használni kell a benzinkutakat. Persze ha valaki kis területet jár be egy meccs alatt és nem kerül semmi extra helyzetbe akkor nyilván kihagyható a járművezés.
    Egyébként benzines kannát én se vettem fel még soha :D de tudom, hogy volt most olyan mission amiben ez a feladat. Ezek a küldik amúgy ha megnézed valahol arra szolgálnak, hogy "bemutassák" a kezdő játékosoknak, hogy miket és hogyan lehet vagy érdmes használni, illetve egyfajta alap iránymutatást adnak a játékmechanizmus kapcsán. A dmz nem tdm, sokféleképpen lehet játszani de biztos, hogy nem csak arról szól, hogy bemész, lootolsz és lövöd az enemyt egy kis területen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák