Új hozzászólás Aktív témák

  • Vandor76

    tag

    válasz Teasüti #2661 üzenetére

    Nekem a régi PDA-m csinálta ezt, de ott a végére már 3-4 centire is elmászott a kalibráció. Miután a menüben már nem volt elérhető, a kalibrációt betettem a Start menübe (az elcsúszás irány miatt azt még elértem), így eléggé használható maradt (mondjuk elég gáz volt, ahogy egyre jobban elcsúszik a képernyő kalibráció)
    Fórumokban olvastam, hogy ezt a hibát sok típusnál az okozza, hogy leválik és elmozdul az a kis gumiszalag, ami a képernyőtől távol tartja a borítást (vagyis a képernyő keretét) és nyomja a képernyő valamelyik szélét. Ez a leggyakrabban hő hatására történik.
    Miután már nem volt garanciás a kütyü, szétszedtem és kicseréltem a gumiszalagot egy mobil feltöltőkártyából levágott csíkokkal. Sokat javult a helyzet, de így meg maradt egy nagyjából fél centis eltérés, ami újrakalibrálás után is megmaradt.
    A gépet ellopták a tavasszal, úgyhogy azóta már nem az én gondom ez a probléma, az új tulaj biztos megbánta már, hogy aluljáróból vett ilyesmit)

    Miután a tiéd garanciás, azt javaslom hogy sürgősen vidd vissza és a melegedést ne említsd, biztos ami biztos alapon.

    << "A játékos a látható lézer szállal rendelkezik, ezért ne nézze egyenesen a játékos" - koreai DVD-lejátszó dobozáról >>

Új hozzászólás Aktív témák