Új hozzászólás Aktív témák

  • Vandor76

    tag

    válasz Teasüti #2711 üzenetére

    Milyen gumiszalag?

    Minden (vagy a legtöbb) ilyen kézi kütyünél megfigyelhető, hogy a képernyő és a körülötte levő burkolat közé könnyen becsúszik egy papírlap néhány mm-t. Ez azért van, mert nem akarják hogy a burkolat hozzáérjen az érintésérzékeny felülethez, ugyanakkor azt sem akarják, hogy a képernyő szélén legyen egy x mm-es csík ami nem érzékel. Beraknak tehát egy gumit a képernyő már nem érzékelő széle és az azt elfedő burkolat közé, hogy tartsa a távolságot.
    Ha ez a gumi elmozdul, akkor vagy folyamatosan hozzáér valami az érintésérzékeny felülethez (vagy maga a gumi, vagy a burkolat) vagy megfeszül az egész kijelző és már nem úgy érzékel ahogy kéne.

    Milyen műsor az már, h út közben pár óráig süti a nap és rögtön eldobja magát?!?
    Én is kibírom a sugárzást, ez a szar is bírja!!

    Mint már írták mások is, minden kütyü érzékeny a melegre. Abban meg nem vagyok biztos, hogy valóban kibírnál 2-3 órát a műszerfal és a szélvédő közé dugott fejjel 35 fokos melegben a tűző napon. Lehet hogy a végén már te is félrebeszélnél kicsit :)

    És mivel álljak elő, amikor újra van már kalibrálva és látszólag csak melegre kezd el elmászni a képernyő?

    Tedd melegre és hagyd elmászni, aztán vidd be és mond meg hogy "Igen, tudom hogyan kell újrakalibrálni, -ha kell meg is mutatom-, de az nem minőség hogy naponta X-szer újra kell kalibrálni". Ha nem elég készségesek, akkor naponta beviszed hozzájuk hogy megint elállítódott és csinálják meg. Aztán elkérni a javítási jegyzőkönyvet és amikor már összegyűlt vagy 3-4 ilyen, akkor elkezdeni erősen verni az asztalt és befenyegetni őket (esetleg kihívatni a főnököt) a fogyasztóvédelemmel. Ha erre is kiröhögnek, akkor tényleg a fogyasztóvédőkhöz kéne fordulni, a már említett papírok társaságában.

    << "A játékos a látható lézer szállal rendelkezik, ezért ne nézze egyenesen a játékos" - koreai DVD-lejátszó dobozáról >>

Új hozzászólás Aktív témák