Új hozzászólás Aktív témák

  • beleszólok

    senior tag

    válasz kraftxld #43218 üzenetére

    Kár köteked, a Windows világ a mai napig ilyen. :(
    Nekem is van vele rengeteg bajom, senki sem tud segíteni.
    És hasonló "megoldásokat" találtam én is régebben.

    Nekem egy dell latitude notebookom van.
    Miután felrakom az összes drivereket, egyéb szoftvereket és kivárom a 150-160 win7 update telepítését, kapok egy rendszert, amiben vagy a kijelző fényerejét nem tudom szabályozni vagy a fényerő változik, de a visszajelzés (OSD) nem megy. Néha pár nap elteltével rendbejön anélkül, hogy hozzányúlnék. Legutóbb három nap után sem kezdett működni, leszedtem a DFEP csomagot, újra vissza, most jó. De volt régebben olyan is, hogy a telepítéshez használt userrel működött, a később, napi használatra szánt userrel nem. Két napra rá, a sokadik reboot után mégis... természetesen dell és ms egymásra mutogattak, mikor végre válaszoltak. :)
    Ez egy három éves történet.

    Friss: comodo víruskereső nem keres hálózati drive-on. Kivéve ha safe+networking módban bootolok. Comodonál régen jelezték (valójában már a korábbi verziónál is, még tavaly-tavalyelőtt, de csak idén júniusban lett belőle bug report), de úgy tűnik nem tudják megoldani. Mivel safe módban működik, gyanús, hogy inkább windows hiba lehet a háttérben. (DVD-ről telepítve, csak a CIS-t felrakva úgy, hogy még win update sincs rajta, ugyanez a helyzet)

    Szóval én meg tudom érteni, ha valaki csak - a szavaiddal élve - "fröcsög", mert nem boldogul a rendszerével.

    Azt meg sem említem, hogy a Samsung Kies is kiakad rajta, ha a mobilom fw-ét próbálom frissíteni, pedig máshol működik ugyanez. :)
    Mintha a Windows telepítésekor felkúszna egy bugos driver, ami valamennyire gépspecifikus, ezért csak kevés embernek okoz gondot. (Win telepítő eredeti, mielőtt még... :) )

    Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso

Új hozzászólás Aktív témák