Új hozzászólás Aktív témák

  • rgeorge

    addikt

    válasz Stauffenberg #49998 üzenetére

    Jobb azt a winsxs-t nem linkelni, egyrészt, mert minden program, rendszer és felhasználói egyaránt innen kapja a komponenseit (dll-k), bármilyen változtatás rendszerösszeomláshoz stb. vezet. Ráadásul az itt található fájlok nagy része csak link, tehát a mappa mérete nem annyi, mint amennyinek látszik.
    Sajnos SP1 előtti Windows 7 és 32GB-os rendszerpartíció nem jó kombináció, túl sok telepítéssel fog járni az SP1 és az azóta keletkezett frissítések felrakása, hogy ekkora helyen az kezelhető legyen.
    Jobb lenne ideiglenesen egy nagyobb tárolóra átköltöztetni a telepítés idejére az SSD-t, majd frissítés után megpróbálni beszorítani az SSD méretére a partíciót. Ha sikerül, jó, ha nem, akkor az SSD-n se sikerült volna. Másik megoldás az újratelepítés elve SP1-es, méginkább a minél újabb frissítéseket is tartalmazó telepítővel.

    Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

Új hozzászólás Aktív témák