Új hozzászólás Aktív témák

  • up

    senior tag

    Ez nem tisztán szakmai kérdés, de hátha tudtok segíteni.
    Szeretnék egy legális, nem-OEM Windows 7-et venni (hogy másik gépre is nyugodtan telepíthessem, ha újat építek ehelyett).
    Én azt szeretem, még 2020-ig támogatni fogják, 8-8.1 nem érdekel, 10 mellett sem látok döntő érvet. De ha meggondolom, még mindig frissíthetek rá ingyen egy éven belül.

    Mármost, az MS a közvetlen értékesítést már jó ideje beszüntette. De lehet még kulcsokat venni itt-ott, például a g2a.com-on. Viszont vannak, akik kételkednek az itteni kulcsok kóserségében. Állítólag az aktiváláson átmennek simán, de nem biztos, hogy tiszta forrásból vannak (hanem pl ilyen-olyan akadémiai programból vagy másképp megszerzett, de nem értékesíthető kulcsok). Márpedig nem szeretnék arra ébredni pár év múlva sem, hogy az MS tiltotta a kulcsomat, és a semmire adtam ki pénzt.

    Mi a teljesen legális, ellenőrzött módja a win7 beszerzésének, ha van még ilyen? Mi a realisztikus ára?
    És ha nem lehet már, akkor mi a helyzet 8.1-gyel?

    előre is köszi :)

    szerk: bocs, a g2a.com-on csak 8 és 8.1 van, de a lényegi kérdés ugyanaz. Ez a cikk említ még pár helyet, ahol lehet venni: How to Get a Cheap Windows 7 or 8 License Now to Upgrade to Windows 10 for Free. Lehet egy ilyen elég lenne, hogy átmenjen egy gyors win10 upgrade, és attól kezdve úgyis új licensz van. De tartós használatra?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák