Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz King Unique #71030 üzenetére

    Köszönöm! Majd nekiveselkedek a virtuális módszernek is, de előbb meg fogja előzni külön SSD-n a W7.

    Jó is lenne a kompatibilitás, ha segítene. Jó, az egyik program egy virágbolti videószerkesztő, ami már a W7 alatt is XP módban ment, de ezért had ne vegyek már újat, nem mintha tölteni ne lehet belőle, csak összességébe éves szinten előkerül pár napra amikor zenét vagy videót akarok vagdosni.

    Ez a vágó cucc hiába van letéve XP módra ugyanúgy, ha kinézek belőle nem lehet vissza menni bele, csak feladatkezelőbe bezárni. Ez még csak kezelhető probléma lenne bár ultragáz így is, de ha feliratozni akarok akkor instant fagy, így lényegében használhatatlan.

    Egy másik program egy játékhoz való editor, amin semmilyen kompatibilitási mód nem segít és új verzió sincs belőle, mert direkt ahhoz a játékhoz való. Kijelölésnél egy sor trükköt kell bevetni hogy ne halljon meg állandóan. Bár kifagyni legalább nem fagy, de ha látszik a pálya negyede, ami egy editorban azért előfordul, rákattolok egy geometriára, vagy felületre, akkor akár mehetek is WC-zni mert komplexitástól függően 1-2perc is lehet egyetlen rájelölés... a régi gépen W7 alól ez 1-2mp volt.

    Atomra rá kell közelíteni vagy előnyösebb a kívánt geometriát egy üres pályán berajzolni/textúrázni majd átmásolni, és akkor meg lehet úszni egy jelölést 10mp-el... Nem tudom mi alapján lassul így be, de katasztrofális tud lenni ez is ha úgy állok neki mint W7-en...

    Másik idegesítő probléma, hogy ha rajzolok benne, összevissza ugráltatja a képet. Teljesen be kell lassulnom és minden művelet között szünetet tartani vagy felemelni az egeret hogy egyáltalán ne mozogjon amikor jelölést akarok indítani. De amikor valahová egy értéket akarok megadni és ehhez külön ablak szolgál, ha visszatérek a fő ablakba ismét elugrik a picsába és ez qrva szar így.

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák