Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz cigam #103270 üzenetére

    Azért, mert Te nem tudhatod hogy legális e vagy sem.
    És egy átlag júzer sem tudhatja ha ilyet vásárol pl. egy emagon vagy egy amazon, amik úgymond nagy és jó hírű "webshopok".
    Teszem azt átlag netező, átlag netes vásárló vagyok, szomszéd kispisti összeállított nekem egy gépet, nem akarok nkórozni meg hasonló még általam is ismert illegális helyekről windózt, ezért keresgélek neten. Pont úgyis szeretnék egy könyvolvasót, jó a híre a kindle-nek, ezért go amazon. Jujj de jó, van win is. Akkor rendelek egy helyről. Megkapom kódot, működik. Megjön olvasó, működik. Én tudatomban ez mindkettő legális, működő. Hurrá, örülök. Kb ennyi. Aztán ha nem úgy van, ezen nem agyalok, max majd akkor ha: 1) Alapból nem működik 2) Egy idő után nem működik.
    Addig Teljesen felesleges. ANNAK meg aki eleve nem is vásárol ilyet, annak meg főleg felesleges ennyi hsz-en keresztül. :U

    És jól mondod, szerinted hamisítvány. De nem tudhatod. Szerintem meg nem az. De én se tudhatom. Ennyi. Ezért is felesleges minden további poszt, mert SZERINTÜNK.

    ui: És: "Mint említettem az MS sz..ik bele mit használsz"

    Még azt is el tudom a mai világban képzelni, h MS szór ki olcsó példányokat "a világba", hisz neki az is bevétel, és akkor nem torrentezik le, és mégis az ő os-ét használják. ;] Amúgy pont azért szarik bele, mert legalább addig se másét használod. ÉS ha minden ugyanúgy működik mint 60-80 ezerért, akkor miért is kellene egy fillérrel is többet fizetni, ha még MS sem bánja???

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák