Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz spileraaa #123504 üzenetére

    Mármint melyik része? :D

    Az köztudott, hogy az Enterprise kiadás hivatalosan nem az otthoni felhasználást célozza, illetve alapesetben mezei home user nem is vásárolhat, használhat olyat. Max. akkor, ha esetleg a munkahelyétől (cég, intézmény) kapott hozzáférést, olyan kiadással telepített gépet, de normál esetben otthonra a Home és Pro kiadás reális. Meg pont ezért az Enterprise ISO-k letöltése, illetve pl. a VLSC sem érhető el akárki számára, de ha nagyon muszáj, akkor megoldható a letöltése akár mezei home usernek is, amiről már volt szó itt.

    A frissítéseknél a 35 napos szüneteltetéshez pont nem kell Enterprise kiadás, működik az Home és Pro kiadásoknál is, + Pro kiadástól ott van a WUfB és annak házirendjei a frissítések további konfiguráláshoz. Támogatási idő, életciklus tekintetében viszont előnyösebbek az Education és Enterprise kiadások, mert azok őszi verzióinál ez 30 hónap, szemben a Home és Pro esetében a 18 hónappal.

    A hardvermódosítással, alapcsere utáni újraaktiválással kapcsolatban meg lásd az alábbi hozzászólásokban leírtakat: [link], [link]. Vagyis megoldható az is, ha nálad nem működött, akkor vagy nem alkalmaztad ezeket, meg nem megfelelően, vagy a filléres termékkulcsodat utólag letiltották, pláne ha pl. túl sokszor eladott mennyiségi licences MAK volt. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák