Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz King Unique #125680 üzenetére

    Leírom még egyszer. Nem az ESET kaszálta el, az csak annyit csinált, hogy nem sikerült miatta a visszaállítás. Ezt ki is írta a rendszer, hogy valszeg a vírusirtó miatt van. Lehetett újra próbálni, vagy bezárni. Nyilván nincs értelme újra próbálni ilyenkor, úgyhogy bezártam. Utána miután töröltem az ESET-et már csak azt ajánlotta fel, hogy visszaállítás visszavonása, ami ugyanúgy a jelenlegi hang nélküli állapotba vitt. Magyarul logikai hiba van a kódjában a rendszer visszaállításnak, és ha sikertelen, akkor is úgy gondolja, hogy sikeres volt, és törli az előző visszaállítási pontot.

    "Ez a megszűnik a hang és utána állítólag sehogyan nem lehet helyrehozni, még újratelepítéssel sem, meg nyilván inkább csak ilyen tippelgetés, szóval ezt is hagyjuk."

    Nem mondanám, hogy tippelgetés, mert ha elolvasod, amit linkeltem, win7-nél megtörtént eset. Valószínűleg a bug, ami okozza ugyanúgy bekerült win10-be is, különben nem történne meg ugyanez időről időre. Leírom századszor is, hogy a dolog driver független, mert USB-s hangkártyával sem működik. Akkor sem, ha törlöm a Realtek drivert, és csak a SoundBlaster van fent. Valszeg nem a driver hibája, hanem afelett valamelyik rétegben van a gond, ami már az oprendszer része.

    Részemről ennyi. Kösz a segítséget! :P

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák