Új hozzászólás Aktív témák

  • Truman

    senior tag

    A "letöltés" nálam azt jelenti, hogy nem képes közvetlenül a lemezről megnyitni, hanem először megpróbálja letölteni a teljes fájlt valahova a Windows saját lemezére, és azt próbálja megnyitni. Eddig minden program ezt csinálta amivel próbálkoztam. Így bele se tudok normálisan nézni egy fájlba, mielőtt másolnám.
    A Windowsos fájl rendszer nem megoldás.
    Ez egy külső vinyó, ami általában egy TV-BOX -ra van kötve, és torrent letöltéseket csinál. Vannak olyan nagy méretű fájlok amit meg szeretnék tartani, mert a Windowos gépembe van egy 4 TB vinyó. A külső vinyó meg elég kicsi. Ha nem linux -os fájlrendszert használtam ezen a külső vinyón, az sosem tetszett a Coreelec rendszernek, ami a TV-BOX -on fut. Gyakran fagyott, megállt a seed és a film amikor néztem. Ezért van rajta ext4. Windows alól elérem a TV-BOX -ot, és az arra kötött vinyót hálózaton keresztül. Be sem kellett semmi állítanom. Csak //coreelec/vinyó név és annyi.
    Viszont a TX box-on csak 100 megás LAN és USB 2.0 van, meg maga a TX box hardveres ius gyenge. Rohadt lassú több gigás filmeket másolni azon keresztül -re. PC -n meg ott az USB 3.0 és a vinyó is az. Sokkal gyorsabb lenne. De ehhez meg ugye normális program kéne és mindbe csalódtam eddig.
    A másik ötletem, hogy van egy Linux gépem, amin van gigabit LAN, meg USB 3.0 is, és azzal másolom a Windowsos gép felé. De jelenleg ezzel is elakadtam. Beírtam hogy smb://windows_gép_ip ,de jelszót kér. Milyen jelszót, mikor kikapcsoltam a Windows 10 -ben a jelszó kérést?

    Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…

Új hozzászólás Aktív témák