Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Visormail #134515 üzenetére

    Nem, nyilván nem ha gyárilag Windows 10 Home/Pro kiadással előtelepített laptop, vagyis UEFI OEM Key van, ilyenkor normál esetben nyilván nem fordulhat elő ilyen és automatikusan aktiválódik az OEM licenchez tartozó Windows 10-kiadás. Ha esetedben nem, akkor lehet nincsen UEFI OEM Key, vagy nem az ahhoz passzoló kiadás lett telepítve, vagy utólag nem megfelelő termékkulcs lett megadva az aktiválásnál, ennyi. + Ha céges laptop, akkor az ottani IT részleg feladata lenne az ilyen problémákat megoldani.

    Segítség a Windows aktiválási hibáihoz

    0xC004C003

    "Ez a hiba akkor jelenhet meg, ha a megadott Windows 10-termékkulcs érvénytelen. A termékkulcsok egyediek – egy adott felhasználó egyetlen eszközön telepítheti. Ha egy kulcsot több eszközön használtak (vagy próbáltak használni), az a kulcs érvénytelenné válik. A Windows aktiválásához egy másik Windows-kulcsot kell használnia, amely egyedi az ön eszközéhez.
    Ha egy Windows 10-et értékesítő viszonteladótól vásárolta az eszközt, és arra számított, hogy a kulcs érvényes lesz, lépjen kapcsolatba a viszonteladóval. Ha előtelepített Windows 10 rendszerrel vásárolta az eszközt, és az eszköz első bekapcsolásakor kapta ezt az aktiválási hibaüzenetet, lépjen kapcsolatba az eszköz gyártójával."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák