Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz infectedmann #135309 üzenetére

    Attól függ mit akarsz, közös rendszerindító menüvel és azonos bootolási mód szerinti dual boot telepítést, vagy elszeparált és azonos / eltérő bootolási mód szerinti dual boot telepítést, utóbbinál a bootolásnál F12/egyéb billentyűvel a BIOS/UEFI boot menüben kiválasztani egyik/másik SSD-t és úgy indítani egyik/másik W10-et. Ha az utóbbi, akkor ott értelemszerűen célszerű lehet a telepítés idejére UEFI-ben letiltani vagy fizikailag eltávolítani a jelenlegi SSD-t.
    + W10 - W10 dual boot esetén javasolt lehet mindkét rendszernél kikapcsolni a gyorsindítást a lemezek inkonzisztens állapotának elkerülése érdekében, bár ha közös rendszerindító menü van benne mindkét W10 indítóbejegyzésével, akkor ilyenkor a másik indítása előtt történik + 1 restart, hogy ne okozzon esetlegesen gondot a bekapcsolt gyorsindítás.
    Egyébként nem világos esetedben mi szükség van erre (egyszerre 2 db W10 egy PC-n), ha csak egy tartalék rendszer kell szükség esetére, akkor adott a rendszermentés készítésének és szükség esetén visszaállításának lehetősége. + Ugye 2 db W10-hez alapesetben 2 db licenc, termékkulcs kell, bár ha egyforma kiadás (pl. Home / Pro) mindkettő és egyszerre csak az egyik fut, akkor jó esetben a másik is beaktiválódhat ugyanazon PC-n ugyanazzal a digitális licenccel.

    (#135310) tomaszka88:
    Nyilván nem kell semmit áthelyezni, kikapcsolni, letiltani csak azért, mert SSD-ről fut a Windows 10, ami már többször el lett magyarázva itt is (példa). :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák