Új hozzászólás Aktív témák

  • #78032384

    törölt tag

    válasz #56474624 #15987 üzenetére

    Nálam bosszantó. Gépelem a számokat mire még a szürke töltőképernyőnél tart és csak az utolsó számjegyeket veszi be, tehát kezdhetem újra. Ami vicces ha WIN gomb és keresővel végeztetem el a műveletet, rögtön beveszi amit gépelek és kidobja a helyes eredményt. Csak ugye ez nem váltja ki.
    De más metro appnál is észrevettem lassú a settings is, az Edge ha új tabot nyitok és írnám amit akarok nem történik semmi, mert nem fókuszált a címsorra, külön kell F4-ezni, teljesen szánalmas.

    És még egy ami az agyamra megy: angol win magyar billentyűzettel, de a metro appok pl. OneNote aláhúznak pirossal minden magyar szöveget. Egyszerűen nem lehet átállítani vagy kikapcsolni az ellenőrzést. A desktop verzióban ott az opció, a metrósban semmi beállítási lehetőség mert ugye 4 éveseknek szánták. És ez is mi: metro app hamburger jel bal oldalon behoz egy sávot aminek az alján ott a fogaskerék ami meg az app jobb oldalán hozza be a beállítási panelt, ahol persze semmi komoly opció nincs. Mondom 4 éveseknek csinálták ilyen készség fejlesztő játék, gyere ugorj balról jobbra, bökdösd a semmire se jó gombokat... az indiai support majd ilyen mondókákat fog magyarázni "bal hamburger, alsó csavar, jobb panel" máshol meg 3 pöttyöt kell keresni, agyhalál, én nem tudom milyen ember lehet aki ezt így álmodta meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák