Új hozzászólás Aktív témák

  • Döglött Róka

    veterán

    válasz King Unique #27273 üzenetére

    Particionalo : Atmeretezni boven jol tudok a gyarival (az mas kerdes hogy kb palyafutasom alatt kb 10szer kellett ipari kornyezetben, csak a hobbimajmok szorakoznak ilyenekkel)

    USB: Egyszer fordult elo velem olyan, hogy akasztott egy folyamat, elfelejtettem bezarni egy alkalmazast, bezartam, lehuztam, adat nem serult. Nem tudom mennyire kell balfeknek lenni hogy ilyenekbe rendszeresen belefusson az ember, es ilyen felesleges programot vasaroljon hozza.

    3rd party: En is hasznalok, sysinternals cuccokat, treesize pro-t, keepass-t, powergui-t mert nem mindenben jo a gyari megoldas vagy nincs kedvem powershellben uj scriptet irni.

    "Meg, mikor egy nagyobb tárolókapacitású lemezt kell vmi okból FA32-re formázni" - nem vagyok perverz, nem csinalok hulyesegeket;)

    Nem akarok neked bizonygatni semmit, olyan hulyesegeket csinalsz a gepeden amilyet akarsz, ettol meg nekem meglehet a velemenyem rola. Levalaszto progiert fizetni cuki dolog.:)

    Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

Új hozzászólás Aktív témák