Új hozzászólás Aktív témák

  • pete_21

    addikt

    válasz Storms #28696 üzenetére

    Felejtsd el az ilyen programokat. Több kárt okoznak, mint hasznot. Közülük egyedül a CCleaner használható valamire: Nem használt fájlok kitakarítása, de ésszel használd ezt is. :) Alapból csomó mindent kitörölne. Ezek közül véleményem szerint csak az ideiglenes fájlokat érdemes kitöröltetni vele. Esetleg a bélyegképek, és keresési előzményeket, ha nagyon akarod.
    De nagyon sok olyat ki lehet vele töröltetni, amit én biztosan nem tennék: pl. chkdsk fájltöredékek, minidumpok (amit a bsod-k csinálnak, aztán ha kitörlöd, hogy fejted meg, hogy mi okozta a bsod-t... :) ), superfetch adatok stb. Illetve Firefox, Internet Explorer, Chrome adatokat sem CCleanerrel törölnék, hanem magából a Firefoxból, IE-ből, Chrome-ból.
    Most nincs előttem a program, hogy miket lehet még beállítani, 1-2 dolgot még biztos ki lehet vele töröltetni, ami tényleg biztonságos, de nem sokkal többet, mint amit Te magad is ki tudsz törölni a TEMP mappákból.
    MOD: Illetve amire még tényleg jó a CCleaner: automatikusan induló programok letiltása/kitörlése. Bár ezt msconfigból is meg lehet tenni... :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák