Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz György6 #36944 üzenetére

    Nekem külön partíción van, külön rendszerként, mert mindenhol a 7/8.1-et én sem szívesen cserélném le. Talán majd egyszer, ha beérik... Illetve korábban külső SSD-re akartam feltolni, de instabil volt a WintoUSB és Windows To Go megoldással is kicsit. Illetve utóbbi eleve sokaknak felejtős, mert csak Enterprise OS és ISO párosnál működik. Tehát így végül kukáztam. Megpakoltam Linuxokkal, azok még ott is stabilabban mennek. :))

    (#36945) karak_22: ha megoldható, mert ha egy rejtélyes bug okozza, akkor cseszheti, amíg ki nem javítják, nem jön rá frissítés. Addig meg nem mindenkinek van türelme várni. Nálam is volt olyan, hogy egy sima, összegző frissítés után megfeküdt a 10586, be sem hozta az asztalt, fekete képernyő...aztán hittem reinstall lesz a vége, de többszöri restart, csökkentett módban való matatás után megjavult. Tehát megoldottam, de nagyon hajszálon múlt, hogy ne kukázzam. Illetve az átlag user nem szenvedett volna vele az biztos.
    Ezért jó a multiboot, akár egyszerre több eszközön is, mert legalább van hova nyúlni és van min dolgozni, ha egyik OS beadja a kulcsot. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák