Új hozzászólás Aktív témák

  • Akee92

    tag

    Üdv mindenkinek!

    Sajnos úgy jártam hogy egy hónapja vettem egy laptopot a mysoft-nál, hozzá külön egy (elvileg) BOX változatos, 32/64 bit-es USB-n forgalmazott Windows 10-et az Iponnál. Nos, arról a gépről a Windows 10 telepítés után rögtön kiderült, hogy hibás, ezért elálltam a vásárlástól, visszaküldtem a cuccot, visszakaptam a pénzt.

    Nos eltelt kb 1 hónap, addig raktam még félre a melóból némi pénzt és beruháztam egy másik lapora. A probléma ott kezdődött, hogy nekiálltam rá feltelepíteni ugyanazt a rendszert amit korábban vettem, de amint először bebootolt a Win 10 azzal a hibaüzenettel találtam szembe magam, hogy "Ez a termékkulcs egy másik gépen már használatban van".
    Értetlenül állok a dolog előtt, ugyanis mivel ez egy BOX verzió, ezért átvihetőnek kéne lennie egyik gépről a másikra. Valakinek van bármi ötlete, hogy ez esetben mi a teendő? Le tudom valahogy tiltatni ügyfélszolgálaton keresztül a másik gépet?

    Egyébként segítségként egész pontosan erről a Windows 10 változatról lenne szó:

    https://ipon.hu/webshop/product/microsoft_windows_10_home_32_64bit_usb_magyar/1236125

    Előre is hálás vagyok bármiféle segítségért, mert mégiscsak ~40 ezer magyar Forintról beszélünk és perpill nincs mégegyszer annyi pénzem... meg különben sem vagyok hajlandó annyiban hagyni a dolgot...

Új hozzászólás Aktív témák