Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Chapel

    tag

    Sziasztok!
    Olyan problémával szembesültem hogy az alaplapi hangkártya drivert nem kezeli túl fényesen. 5.1 re állítva használnám, de akkor a két hátsó hangszórókat beszürkíti. A hátsó hangszórókat a két oldalsónak érzékeli. Windows 7 alatt semmi gond nem volt. Most 7.1 re állítva használom, így szól mindegyik hangszóró de vhogy nem érzem teljesnek a térhatást. Ahol eddig simán hallottam mögöttem a hangot, most semmi. Mintha továbbra is a nemlétező két oldalsó hangsugárzón akarná a hangokat erőltetni a két hátsón, de mivel a forrás is 5.1 ezért nem szól semmi. Fura egy jelenség az tuti. Alaplapom tamogatja a win 10et. A dobozán még csak a 8.1 szerepel de az asus honlapján megnéztem és win10 ready a lap. Egy Asus m5a99fx pro r2.0 alaplapról van szó. Legfrisebb driver van fenn. Asus oldaláról is meg a realtek oldaláról is felraktam a legfrissebbeket hátha, de ugyanolyan sz*r.
    Egyelőre nem győzött meg ez a win 10. Játékok alatt kb 20-30% mínuszt tapasztalok. A 1060gtx miatt váltottam csak, meg hogy vettem ssd-t. Dx12 egyelőre hadinudli ketchupal. Nálam azok se futnak jobban semmivel se dx 12 alatt mint dx 11 el. Meg relatíva kevés a dx12 cím még, ami van az se érdekel különösebben.
    Amitől még az agybaj kerülget hogy még egy total commanderben se tudok normálisan másolgatni fileokat anélkül hogy buzulna a rendszergazdai jogosultsággal. Pedig eleve úgy telepítettem hogy én vagyok az. Ilyen problémákkal win7en nem találkoztam. Felhasználói fiókok felügyeletet kilőttem kapásból, de folyton visszakérdez és csak akkor hajlandó legtöbbször másolni ha rendszergazdai jogosultsággal másolom.
    Egy másik problémám a videokártya driver, vagyis egész pontosan ennek tudható be. Splash pro 2-t használom videolejárszásra. De az újabb nvidia driverek miatt nem indul el. Olyan 3-4 hónapos driverrel simán jó még, vagyis lenne ha ez a retek windows nem akarná folyamatosan a legfrissebbet letölteni. Ha nem is a legújabbat de már pont annyival frissebb amivel nem megy a Splash pro...hurrá... Kénytelen voltam visszatérni a MPCHC-re. Próbálom szoktatni magam az új rendszerhez, mert idővel muszáj lesz ezt használni. Most ott tartok hogy lehet visszamegy a stabil megbízható win7 mert egyelőre csak a fogam szívom a win 10 hülyeségei miatt.

Új hozzászólás Aktív témák