Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz littledon #63952 üzenetére

    Ha nincs valami driver gubanc akkor stabil. Mivel gyárilag win10 a géped, 99% rendben lesz. Kerüld a sufni "frissítést tiltsd le és kapcsold ki a virtuális memóriát" cikkeket, tweaker és registry takarító progikat. Van beépített karbantartó.
    A kéretlen appokat mint Candy Crush a start menüből jobb klikk eltávolítás és ennyi. A beállításokat átfutni: pl. ha abban a szobában van a gép ahol alszol nem biztos jó az alapértelmezett éjszaka közepén az automatikus karbantartás.
    Nem kell újratenni, ez nem XP. És amúgyis évi két új build jön nagy frissítéssel, ilyenkor szinte friss rendszer lesz. Ha ésszel netezel a beépített védelem elég böngészőben reklámszűrővel. (ublock origin vagy adguard)

    Használattól függően belefuthatsz furcsaságokba, az új app része a rendszernek még gyerekcipőben, OS X-hez képest nem olyan egységes a felhasználói felület, sok minden nincs átgondolva, frissítésekkel változik a design, az új Edge böngésző nem biztos megfelel amennyiben hardcore Chrome, Firefox használó vagy. Facebook, Messenger, Spotify app van az áruházban. Filmre VLC is, csak gagyi a hagyományos exe-hez képest, MPC-HC / BE vagy MPV.io lejátsza amit a beépített film app nem tud.

Új hozzászólás Aktív témák