Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz vlevi #67538 üzenetére

    Ezek szerint ismered, használod és sejtetted a választ, csak mégis megkérdezted hogy alkalom legyen fikázni? :)
    UWP-nek azért vagyunk kénytelenek drukkolni, mert a Microsoft ezt nyomja most és lehet homokba dugni a fejeket, kiirtani az áruházat, feltenni a classic shellt és egyebek, de a tömegek számára ez lesz az alap nem lehet kikerülni: a start menü, tálca, action centre, új vezérlőpult, böngésző már UWP és a régivel már nem foglalkoznak. Előbb utóbb kuka vezérlőpult és intéző is talán, a régi számológép már eltűnt, a Paintet is csak a felháborodás mentette meg, régi Photo Gallery és Movie Maker kaputt, a Onenote-ra kimondták az újjal foglalkoznak és nem a win32-vel, Onedrive az még felesben ilyen is, olyan is van belőle mint a control panel és settings.
    Részemről Edge, Onenote, Torrex Pro fut és bár nem UWP, csak áruházasított konvertált Spotify. Aminek szintén van előnye a hagyományos exe-hez képest. (frissítés, biztonság)
    Az egésszel az a kiba nagy baj, hogy a Microsoft úgy akarja a bejáratott exe világból az UWP-re terelni a népet, hogy évek óta béta állapotú appokat tesz az asztalra és ilyen vegyes frankeinstein rendszer lett. Épeszű ember nem engedte volna ilyen állapotban szállítani amilyen bénácska a levelező, képnéző, böngésző tehát alap dolgok még két év után is.

Új hozzászólás Aktív témák