Új hozzászólás Aktív témák

  • Downsampling

    senior tag

    válasz Marci112233 #69940 üzenetére

    Huhh, szerintem elbeszélünk egymás mellett... :)
    Egyrészt nem érdekel, hogy a telefoncsatlakozást jelzi-e vagy sem (jobb ha nem, mert felesleges, tehát a mostani állapot). És ez nem is volt kérdés.
    Azt kérdeztem, hogy a pirossal jelölt notebook-om miért jelent meg a Médiaeszközök között egyik napról a másikra (a saját notebook-omon látom)? Eddig nem volt ott, most viszont odakerült. De ez nem is érdekelne, ha az Oppo médiajátszóm megosztási listájában nem szerepelne, de amióta itt megjelent ott is benne van, és egy kis zavart okoz. Semmit sem állítottam, változtattam a gépemen az elmúlt kb. két hétben (s ha jól tudom, komolyabb frissítés sem érkezett mostanában, a 1709 már jó ideje fent van). A hálózati megosztások között rendben van, hogy ott szerepel a notebook-om, a másik ami látszik, a NAS-om. Ez így oké is! Ez volt az elmúlt 2 évben, amióta Win10 van a gépemen. De most berakta a Médieszközökhöz is a notebook-om, ráadásul a Microsoftos user nevemmel az elején. Tehát így: username@hotmail-XXXX-book. Ezt miért?
    Ellenben a Netgear routerem, ami szintén 2 éve ott volt az ikonjával a hálózatban, már nincs ott, és nem is tudom megjeleníteni.
    Ezt kérdeztem, ez miért lehet?

    Köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák