Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferenc.

    tag

    Sziasztok!

    Olyan problémám lenne, hogy van a munkahelyen két olyan gép is amin ha megnyitom a chrome böngészőt és azon belül a google.hu -t, s keresni akarok valamit a googleban akkor hiába kezdem el begépelni a keresendő szó/kifejezés első betűit, nem adja a lehetőségeket a google.. ez azért nagyon rossz mert sokszor nem tudom pontosan hogy kell beírni amire akarok keresni, de ha már csak az első pár betűjét jól írom be akkor már adta is ki a lehetséges kifejezéseket alatta, hogy mire akarok vajon keresni.

    Érdekes az, hogy van olyan gép amin ha bevagyunk jelentkezve a gmail fiókkal a gépen akkor működik a google-ban ez a "lehetséges keresési felajánlás" vagy minek nevezzem, de amint kijelentkezünk a gmail fiókból már nem működik a google.hu-n.
    Aztán egy másik gépen meg hiába van bejelentkezve a gmail-ba, nem csinálja a google, ez a legnagyobb baj. Aztán a harmadik gépen meg ha be van jelentkezve az ember ha nincs a gmail-ba, a google.hu akkor is adja a lehetséges ajánlásokat a keresés első betűire.. s ez kéne minden gépen hogy így működjön (mindegyik gép win 10). Ki érti ezt? S mitől vannak ezek?

    Mi lehet az oka ennek, s hogy tudom orvosolni, beállítani, hogy adja a javaslatokat google keresés begépelésénél?
    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák