Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz TRob1 #76487 üzenetére

    Megpróbálom kifejteni: nalad azért nincs gond mert NEM TISZTA telepítéssel dobtad fel hanem a már meglévő rendszeredet -1709- updgradelted a 1803-asra emiatt ez a hiba nem jön elő.

    HIVATALOSAN még nem jelent meg a windows 10 spring creators updat. HIVATALOSAN még nincs belőle TISZTA TELEPÍTÉSSEL felpakolható ISO. Az insiderek tudják a windows 10-en belül frissíteni arra a build-re ami majd a jövő héten lesz RTM.

    A múlt hét végén telepítettem félhivatalos formában - oprend.hu-ról - van egy oldal ahonnan létre lehet hozni egy tiszta telepítésre alkalmas magyar nyelvű ISO-t DE ez sem HIVATALOS. Hivatalosan ha igaz 10-én lesz de akkor is első körben gondlom csak az MSDN hálózatról lesz elérhető és még aznap az MCT-t sem fogják frissíteni - azt gondolom valamikor a hét folyamán legkésőbb pénteken -

    Az, hogy egy 1709-es Fall creator update-es windows-ra mikor fog megjelenni a windows update-en keresztül az pedig sok mindentől függ.

    Egyik idősebb ismerősömnek én vagyok a "rendszergazdája" neki pl. a 1709-es frissítés valamikor november körül jelent meg, ekkor ajánlotta fel neki a windows update, hogy ha akarja telepíteheti.

Új hozzászólás Aktív témák