Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz King Unique #77194 üzenetére

    Még egyszer. Dühös voltam, mert sokat dolgoztam vele. A rendszert először használom, a tatapasztalatom nulla vele. Mivel most utólag kellett átgondolni, hogy mi is lehetett a gond, ezért nem tudtam pontosan megfogalmazni.

    A teleptőjéről nem volt lehetőség a csökkentett mód eléréséhez. Legalábbis én nem oda navigáltam. Az pedig elég érdekes lenne, hogy egy csomó javítási lehetőség volt jelen ott ahová beléptem és a csökkentett mód elérését máshová tették. Mivel nincs tapasztalatom 10-essel és más PC nem állt rendelkezésre, hogy a neten szétnézzek rendesen, maradt a telefon, de az nekem nem az igazi.

    Amúgy már írtam, az F8 nem működött, sokszor próbáltam. Másrészt, mivel a feladatkezelő rendelkezésemre állt, úgy azzal eltudtam indítani az msconfigot, amivel elméletileg van lehetőség a csökkentett mód indítására. De hiába választottam azt, nem indult el a csökkentett mód, ugyanoda jutottam vissza, ahol voltam, azaz lehet, hogy ezért sem láttam az indítólemezen, mert a program valami olyan hibát észlelt, ami miatt a csökkentett mód nem indítható. Az msconfigból a rendszer-visszaállítást is el tudtam indítani, de a sok rendszer-visszaállítási pontból egyik sem működött.

    (#77196) LEON_01

    Köszi, megnézem.

    (#77197) Syl

    Bocs nem láttam, de most már igen. Kipróbálom. Ha jól emlékszem, akkor van erről egy logout cikked is?

    "A problémáid nagy része valóban egyedi."

    Más a szoftver környezeted és másképp használod. A hibák nagy része sohasem jön elő mindenkinél.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák