Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztlaci

    aktív tag

    válasz Zoz #85159 üzenetére

    Kutyasétáltatás közben benézetem a boltba, alaplap már ehhez nincs, USB kiegészítő port is csak rendelésre, mert nem keresik.
    Annyit mondtak, hogy tartósan vegyem ki az elemet, és zárjam rövidre a reset érintkezőket.
    Ez segített, most megjelentek az USB-s eszközök. A Win az első indítás után darált vagy 20percig, de azután többször leállítottam, újra indítottam, azóta megy. Hardveresen nem sérült a gép.
    Lehet hogy 9999 frissítés zavartalan, de akinek összeomlik a gépe, a rendszer, azt nem érdekli hogy másikoknak sikerült hibátlanul, főleg, hogy alig van mód kikerülni a frissítéseket.
    A munkahelyemen van legalább nyolcszáz gép, (nagy cég) de azokat csak évente egyszer frissítik, gondolom megvárják a hibajavításokat, addigra lesz kelőképen stabil. Nyáron engedélyezték a tavaly őszi op. rendszer frissítést.
    Nem hiszem, hogy a havi frissítésnek van létjogosultsága. Még a kétszeri évi rendszer frissítés sem indokolt, főleg a sok okozott bosszúság miatt. Az öreg nyomtatómat mindig újra kell felügyeskedni, hogy működjön. Tudom a választ a hardvergyártó hibája, de ha nekem nincs bajom az adott rendszerrel miért erőltetik rám mindig az újabbat? Nekem jó az ami működik.
    Az asztali gép több mint tíz éves, 5-6 éve volt kicsit frissítve, 4 magos CPU+ erősebb videokártya, de mivel csak két autós játék van telepítve, ahhoz máig elég.
    Az első komolyabb afférom nekem is csak most volt a frissítésekkel, az is csak az asztali gépen, de ezt kihagytam volna.

    Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD

Új hozzászólás Aktív témák