Új hozzászólás Aktív témák

  • sziliv43

    csendes tag

    Nem vitatkozok tovább, mert aki Isteníti a Win10-et és lenéz mindenkit aki mást használ azt akkor se lehet meggyőzni ha a saját anyagi, erkölcsi kárán tapasztalja meg a Win10 csoda okozta gondokat és hátrányokat.

    Azt azért valaki (és nem a W10 rajongók) megmondhatnák ha a Win10 nem lopja az adatokat és nem kémkedik mi a fenéért megy ki a netre az explorer.exe? Vagy mi a fenéért van állandóan online nem kis adatforgalommal akkor is ha csak megy gép natúrba? Ezzel szembe a Win7 ilyen esetbe csak akkor ment ki a netre ha az ESET lekérdezte a vírusadatbázist és ha volt új akkor letöltötte magának, ennyit volt online és csak ennyi adatforgalmat generált. Míg a Win10 folyamatosan volt online folyamatos adatforgalommal.

    Ja és egy harmadik gépen egy adatforgalom figyelő szoftveren átirányítva kapta a netet a Win7-es és a Win10-es gép is 12 órán át.

    U.I.

    2011-ben telepített és azóta soha nem frissített Win7-es gép is van a családba és érdekes mód soha semmi vírus vagy zsarolóvírus, támadás nem volt. És igen, kivéve a rendszerlemezt Linuxos és Win-es környezetbe víruskergetőt ráengedve se talál semmit se, szóval.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák