Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz #86564352 #95795 üzenetére

    "Egy másik egy fokkal gázabb: tegyük fel Windows Update aktív órákat akarsz állítani. Odamész és bedob egy ilyen félkarú rabló pörgetős UI-t az időpontválasztásra. Billentyűzettel nem is lehet. Mert a telefonos, tabletes UI szerintük jó számítógépen is. Semmi értelme feedbackelni."

    A sok "okosság" mellett ezen most pláne megakadt a szemem... Ebben nem világos mi a gáz, amikor könnyen be lehet állítani a megfelelő időpontot és pont hogy kellemes, ötletes és tetszetős ez a fajta megoldás. Plusz kényelmesen lehet egérrel is kattintgatni, görgetni, sőt még a billentyűzeten navigálva is. Szóval az arra tett állítás megint nem igaz, hogy ez csak okostelefonon, tableten használható jól és billentyűzet nélkül nem. Ezt meg én próbáltam ki és tapasztaltam az ellenkezőjét, sőt használom rendszeresen PC-n, desktop Windows 10-zel, milyen meglepő... De persze nem, egyeseknek ez sem elég jó... :W

    A többit meg inkább hagyjuk... Nagyon is igaza volt a fórumtagnak abban, hogy rendre hőzöngsz itt apróságokon, havonta lenyomsz X nagyhisztit, írod az erőltetett és fárasztó litániákat, plusz olyan dolgokat hatalmas nagy problémaként beállítva, amik másoknak nem feltétlen azok, avagy éppen nem is tapasztalják.... Ráadásul már régóta ezt csinálod ebben a topikban is. Neked szerintem, de lehet itt mások szerint is egyszerűen nem való a Windows 10, inkább másik OS-t kellene keresned és használnod. Bár gyanítom, hogy az sem felelne meg, annál is találnál előbb utóbb valamit... Amúgy meg kb. k.n.sz.l kategória... Szerencsére nem mindenki így áll hozzá és bőven vannak olyanok is, akiknek többnyire megfelel a rendszer. Na meg a 700+ milliós felhasználói tábor alapján megint nem az jön le, hogy hú milyen rossz lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák