Új hozzászólás Aktív témák

  • terapeuta007

    aktív tag

    mrcsit: maga a windows az szerencsere nem vesztett funkciot. ugyanugy elerheto a vezerlopult. bár azt en sem ertem hogy miert kell eroltetni az uwps appokat meg a hasznalhatatlan start menut. a start menut egy startisback-al meglehet oldani szerencsere.az uwps appokat meg nem kell hasznalni.(bőven van freeware alternativa)(bár nagyon orulnek neki ha mondjuk a turn windows feature on or off beallitasnal kilehetne valasztani az usernek higy kéri-e a szemét uwps appokat.)(amik sajnos esznek ramot ha akarod ha nem)

    attol hogy a windows beakar lepni a hordozhato eszkozok vilagaba (sikertelenul.. lásd windows phone meg ez a szemét szar uwps appok meg tablet mód) attol meg nem kene ráeroltetni minden windows userre ezt szerintem.

    ha valaki exe fileokat akar futtatni annak nem kell a windowsba uwp meg minden szemèt. ha meg valaki tabletre akar os-t egyszerubb erintős dolgot akarmilyen célhoz akkor ottvan android amire ezerszer tobb program van es egy ezerszer komplettebb hasznalhatobb dolog mint egy tablet mode meg az uwps appok.

    Jimi Hendrix-Purple Haze

Új hozzászólás Aktív témák