Új hozzászólás Aktív témák

  • kennyke

    aktív tag

    válasz savoo #12843 üzenetére

    Igen, az alap tárcsázó listázza, de nehézkes vele a hívás indítás:
    belépni a tárcsázóba -> kapcsolatok -> keres -> bepötyög -> (és itt full qwerty billentyűzeten kell beírni a nevet, ami telszámban nem is tud keresni), majd ráklikkel a találatra -> majd a telszámrabök és végre hívja is. 6 lépés a hívás, szemben egy normális tárcsázó (rapdialer) 3 lépésével.
    (rapdialer: megnyit -> bepötyög a tárcsázóba -> majd rábök a találatra és azonnal hív.)

    én munkára használom a telefont, napi 40-60 kimenő hívással, és majd ennyi bejövő is van, ezért kellemetlen, hogy a rapdialer nem listázza a bejövő hívásokat, ezzel együtt a mulasztottakat sem.

    Levelezés: napi szinten használnom kellene, de itt nehézkesebbnek találom, mint egy androidos K9 mail-en.
    persze lehet, hogy csak meg kell szoknom, illetve nem találom az adott beállítást. szóval aki tud segíteni a konkrét kérdésekben, annak nagyon megköszönném :)
    amiket hiányolok, illetve változtatnék:
    - nincs összes kijelölés
    - az automatikus összefűzést nem tudom kikapcsolni
    - nem találom az automatikus kép letöltést
    - levél nézetet nem tudom módosítani, így a feladó képe+feladó neve+tárgymező+címzettek a képernyő 3/4 részét elfoglalják. ezen infók nagy részét már a levél megnyitása előtt is látom, nincs szükségem kiemelve, nagyobb betűkkel ezt olvasgatnom.

    Amúgy még kezdő wp használó vagyok, évekig androidot használtam, szóval nehéz az átállás, ne kövezzetek meg azonnal :R

    még egy apróság: a kontaktjaimat sikerült elég egyszerűen beimprotálni gmail-ből. viszont ott sok telefonszám Otthoni vagy egyéb címen futott. így viszont nem lehet sms elutasítással válaszolni egy hívásra, mivel ahogy a súgóban is van, csak bejövő mobilszám hívásnál lehet sms-el elutasítani. tehát csak akkor ismeri fel a rendszer a mobilszámot, ha a kontaktnál a mobiltelefonszám rublikába van beírva. és persze ha valaki olyan mobil számról hív, ami nincs lementve, akkor sem lehet sms-ben elutasítani. ez elég gyenge pont lett...

    amúgy a rendszer tetszik, egyszerű, átlátható, nagyon nagyon gyors, a kamera piszkosul jó képet csinál, de néhány program igencsak hiányzik.

Új hozzászólás Aktív témák