Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    A Batteryt és a Weather Flowt én is használtam, de időnként nagyon durván tudott merülni az aksi standby-ban is, hát leszedtem őket (egyszerre, így nem tudom melyik lehetett a ludas). Azóta (kb. 2 napja) alig merül az aksi. Így a Battery nem is hiányzik, és rájöttem, hogy minek foglalkozzak az aksi pontos töltöttségi szintjével, amikor felül az értesítési sávban nagyjából úgyis kijelzi, és én meg használni akarom a telefont, nem pedig azt nézegetni, hogy hogy merül - teljesen mindegy, hogy 68%-ot mutat-e, vagy 87%-ot.

    A Weather Flow helyett meg most inkább az Amazing Weather HD-t használom (plusz a Radarképet). Ennek jobban tetszik a lockscreen-je, az meg tulajdonképpen nem érdekel, hogy a csempén mutassa a következő néhány óra hőmérséklet-változását óráról órára (pedig az elején nagyon tetszett ez a funkció). Igazából elég, hogy most látom a kezdőképernyőn, hogy ma lesz-e eső, meg hogy a következő 4 napban merre fog változni az idő.

    Úgy érzem haladok "a kevesebb több" hozzáállás felé, aminek a végén a teljes elégedettség vár a megérkezőkre.

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák