Új hozzászólás Aktív témák

  • Dale

    aktív tag

    válasz legiaap #1430 üzenetére

    Ezt próbáltad már? Magyar szótár :)

    Komplex szöveg fordításra a Bing Translatort raktam bele, elhiszem mondjuk hogy nem olyan jó mint a Google Translator... Azzal viszont az a baj hogy amikor néztem az API doksit, azt írták benne hogy a korábbi verzió hamarosan működésképtelen lesz, az új verzió használatáért pedig fizetni kell majd. Ez eléggé lelombozott mert az oké hogy írok egy appot (idő = pénz) és kirakom a marketre ingyen, ami évente 100 dolcsimba fáj, de hogy még a Google-nek is fizessek emiatt, na azt már nem. Szóval Bing lett, az ingyenes. A sima szótár adatbázis viszont az eszközön van és elég kiterjedt, szerintem.

    Életem tragédiája meg az hogy időközben amerikába költöztem és eleve igen jól tudok angolul, szóval én nem is használom a saját appomat. :DDD Az eredetijét még anno Windows Mobile PDA-ra írtam próbaképp és azt se használtam semmire. Több szótárprogramot nem írok, pedig úton van az iPad 3-am mint új gadget, de nem, nem nem... :D

    Ugyanitt szeretném megköszönni a rengeteg letöltést és pozitív reakciót a marketen, aki erre jár annak most iszok az egészségére egy pohár tejet. :)

    https://enginedesigns.net

Új hozzászólás Aktív témák