Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz dejaris #14750 üzenetére

    Az a 16% az a nagyon meriti az akkut kategoria nalam. Az endomondo fele ennyit eszik nalam. Jo volna tudni az ertekelo keszuleket.

    Az említett értékelő én voltam és egy L620-on ment a program. Szerintem az a 16% egyrészt nem olyan durva, másrészt vegyük azt is figyelembe, hogy ezek a telefon által mutatott értékek néhány órára lebontva semmit nem jelentenek, csak valami viszonyításra jók, hogy kb meddig lesz üzemképes a telefon mielőtt töltési lehetőség lesz. Nagyjából annyira pontosak ezek az értékek szerintem, mint az autó fedélzeti computer-én a pillanatnyi fogyasztás.
    A 16% azért annyi, mert az insider pro naplójára ránézve és az aznap délelőtti adatokat elemezve kb ennyire jöhet ki az eredmény. Tehát ment a zene, a GPS dolgozott, a program számolt, és közben folyamatosan 2 percenként szövegelt a program. Nekem az Endomondo is valami ilyesmi értékeket produkál. Jaaaaa és azt azért hozzáteszem, hogy valamiért teljesen más merülési ütemet figyeltem meg, 100-50 százalékos és 50-20 százalékos töltöttség között.

    Csak úgy érdekesség képpen, tegnap megint USB kábelen töltöttem fel a telefont, és addig hagytam rajta, amíg az Insider nem jelzett, hogy kész a töltés. A töltést 15.30-kor kapcsoltam le, és azóta eltelt 20 óra, az akku töltöttség pedig most 94%-os. Igaz a telefont nagyjából semmire nem használtam, csak ő dolgozott a háttérben. Ellenben ha most elkezdenék vele netezni, vagy játszani, zuhanna egy baromi nagyot ez az érték, ebben biztos vagyok. De a lényeg, hogy ez az akkuból energia fogyás dolog egyáltalán nem pontos szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák