Új hozzászólás Aktív témák

  • ZavaBalazs

    őstag

    válasz Burt1793 #26358 üzenetére

    akartam írni, hogy a videó része lehet, hogy rendben van, én még csak a zenést néztem, erre elindítok egy filmet, aztán hiába taposok a pause gombon, nem reagál... :( érthetetlen, hogy egy ilyen félkész munkát minek tettek fel (bár én storeban rákeresve nem találom, csak az ide berakott linkről értem el)

    #26363: én se nagyon szoktam rajta filmezni (bár néha egy albi-haza-albi ingázásra pont jó egy film), de amikor igen, arra pont jó a moliplayer trial. :K
    érdekes amúgy, hogy a mobilon filmezésnek mennyire torzít a megítélésén az, hogy maga az eszköz alapvetően kicsi. otthon kanapén ülve felemeltem a tv képe mellé a telómat kb öltávolságra, pont olyan magas volt mint a tv képe, csak szélesebb (4:3 vs 16:9). tök meghökkentem, mert ugye csak egy 5 collos kis izéről van szó, a tv meg egy nagy dög, de mit számít, ha azt 6-8-szor akkora távról nézem, mint a telómat? tökre ugyanakkorának látom a két cucc képét, de míg az egyik normálisnak számít, a másik "egérmozi" :D na mindegy, ez csak mint random gondolat.

    [ Szerkesztve ]

    wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

Új hozzászólás Aktív témák