Új hozzászólás Aktív témák

  • pushalias

    addikt

    válasz gzbotii #15714 üzenetére

    Nahát, és ingyen is csak a júzerek cca. 5%-ának kellenek? :C Na, itt hagyom abba a demagógiát, pedig irdatlan durva pörgéseket lehetne ilyen hülyeségekből kihozni. ;]

    Az ingyenességről meg már leírták, hogy ja, persze. Egyébként baromi egyszerű: a support nem tud fényből élni, tehát pénzt kell érte kérni. Most az olyan apróságokról nem is beszélve, hogy a disztribúciók többsége csak letöltve ingyenes, ha adathordozón kéred, akkor csengetni kell érte, és nem pont az adathordozó árát, hanem pöppet többet. És akkor még van a mörcsendájzing, etc. Ingyen ebéd nincs. Jé.

    (#15716) crey Nem az ún. normálisan összerakottság a lényeg, hanem a support. Annak idején, amikor olyan tizenix éve először ment a Linux minnyá lenyomja a Winfost mantra, meg elindult az ajrópai álamok áttérnek Linuxra, mer az ingyé van, és különben is open source egyenlő frídom project, valamelyik elvetemült MS bérenc halkan megjegyezte, hogy hát ja, át lehet térni, és tök jó, hogy ha akarja, a takarítónő is átírhatja a kódot, csak aztán mi lesz a MS szoftverekhez járó supporttal, azt majd ki fizeti. És lám.

    [ Szerkesztve ]

    Honor 9 / HP 8470P

Új hozzászólás Aktív témák