Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz gzbotii #4382 üzenetére

    Elárulok neked valamit. Ha átnyergelek droidra, tutira veszem, hogy jönni fogok vissza ide sírni, hogy akad, meg lassú, meg programokat kell becsukogatni, meg stb. Ennek ellenére jelenleg mégis valószínű, hogy átfogok. Hogy miért?

    Trophy előtt egy Symbian-os 5530-at nyomkodtam, és mikor jöttek a Symbian fikázók, hogy szar, mert lassú, meg animáció sincs, meg amúgy is, akkor mindig azzal érveltem, hogy de olyan, amilyet akarok, és azt csinálom vele, amire szükségem van, és nem halok bele 1-1 sec várakozásba. Aztán jött a WP, amitől seggre ültem, olyan gyors volt. Smooth volt használni, pörgött, nem fagyott. Ez volt lassan két éve.

    Most meg ott vagyok, hogy a reggeli KV közben telefonról olvasgatom a reggeli híreket, és hallom, ahogy a Win8 a szobából visít, hogy valaki rám írt, az a rohadt telefon a kezembe meg meg se mukkan. Ilyenkor valahogy már nem vidulok fel attól, hogy marha gyorsan csinálja a semmit. Meg már az sem nyugtathat, hogy majd a WP8.
    WP7-ről tudtam, hogy ez, vagy az nincs, nem megy, vagy nem olyan, de érdekelt a rendszer, benyeltem, bepróbáltam, mert mégiscsak egy új rendszer, majd kalapálják, de WP8-at már nem fogok úgy venni, hogy na majd talán javítják, mert elég volt egyszer beugrani ennek.. látjuk, mi lett.

    --------------------------------------

    Nekem is a Nexus 4 a fő kiszemelt, és 1-2 hónapot még amúgy is várok(lesz addig egy CES, meg egy MWC, ha másra nem talán a korábbi telefonok árvágására jó lesz az újonnan bejelentett telefonok hada), szóval addig elviekben már hivatalosan is kapható lesz, majd meglátjuk az árazást. De szeretek megfontoltan vásárolni, szóval addig is nézelődök:)
    A Sony UI meg így videókról nem tűnik olyan vészesnek. Aztán lehet, de tudod, ezen lehet cserélni :P

    --------------------------------------

    Na már lassan kezdem unni én is a saját Wp haláltusámat, de remélem megértetek :DDD

    --------------------------------------

    (#4384) mukibuci: Hehh, és végre a korábbi Matrix csomagosoknak is megy a netinfo. Ezt is megértük :C

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák