Új hozzászólás Aktív témák

  • Muton

    addikt

    Nekem ez nagyon furcsa. A sokat szidott 2 vagy 3 éves s60-ban alapnak számító funkciókat miért nem raknak bele egy új fejlesztésbe, ezt nem értem
    .
    A példánál maradva, nem hiszem el, hogy a wp fejlesztői között nincs senkinek privát és céges emailje, amiből a privátot éjszakát kivéve mindig meg szeretné kapni, míg a céges leveleket csak munkaidőben, a céges wifin. Nem hiszem, hogy ez egy totálisan, a valóságtól elrugaszkodott verzió lenne.

    Pont telefonra fejlesztek, ha nagyon nincs és mégis a wp8 mellett döntök, akkor nekiállok, és lefejlesztem, csak hát mint javas, már a c++ nevétől is kiráz a hideg :))

    Érdekelne még valami:
    Most mindegy, hogy default feature, vagy le kell hozzá tölteni vmit, de van normális fekete és fehér lista?
    pl automatikus sms válaszküldés, ha nem vagyok elérhető (meeting van), bizonyos számoknak csak csöngjön ki (a túloldalon), de nekem ki se írja, h x y hív, vagy pl fehér lista, hogy ha csendes módban van éjszaka, akkor is csörög, ha pl a családtag hív (sos-ben), de némában senkinek sem (pl mozi, színház alatt)?

    Illetve az ébresztőt, ha beállítom, akkor kiírja, h mennyi van még az ébresztésig? Gondolom, legalább ott van naponként megadható több ébresztés :U

    Muton#2316 - $z@r a drop >_<

Új hozzászólás Aktív témák