Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz eszgabor #46544 üzenetére

    Újratöltés... :U de ez van

    Más, de hasonló... azért írom, mert töredék adatforgalmat csinál.
    Én a Nokia Xpress-t használom többet, használható kategória az átlagos oldalakra, DE:
    fele olyan gyors, mint droidon az Opera Mini... valszeg a tömörítő szervereik nincsenek a toppon és az oldalakat sem tördeli mindig jól, vagy jeleníti meg mindig jól.
    Két telefon a kezemben ugyanaz az oldal Wifi-n,
    az öreg Xperia P, Opera Mini: 3mp,
    a Lumia 925 Nokia Xpress 6mp
    A végeredmény sem mindig rózsás a WP-n, de 70-90%-os mobilforgalom megtakarítás néha jól jön.
    Szóval így is örülök, hogy van legalább ez... talán idővel felnő az Opera Mini-hez, vagy a WP-n is lesz Opera Mini.

    További összehasonlítás az előbbi 2 telefonhoz
    IE használat óriásit harap a L925 akksiba... tehát engem az újratöltés nem zavar, mert más a böngészési stílusom mobilon. Az Xperia P-n mindegy, hogy a gyári böngészőt, chromot vagy akármit használok... nem zuhan annyit az alig 1300-as akksi. Úgy tippelem, hogy az IE eléggé meghajtja a hardvert, így hiába a több, mint 2x erősebb SOC az Xperia P-hez képest...
    Ellenben amit imádok az L925 az az, hogy telefonálásnál... ugyanazon munkahelyen, ugyanolyan hívásokat bonyolítva alig merül az akksi. Egy álom. Az Xperia P a telefonálás ugyanúgy 2G-n meríti nagyon.
    A L925 térerő problémája nálam is jelentkezik. De ez ide nagyon off. Majd lesznek úgyis fényképek, de még a fémházas Xperia P-nek is jobb a térereje... és stabilabb... nem esik le csak úgy, nullára.

    Nekem csak 1 hónapja van WP-s telefonom, sok hezitálás után... de azóta is többeknek ajánlottam a WP-t, mert telefonnak a legjobb OS és bár okos funkciói nemcsak a hiányosabb app-ok tekintetében soványabbak, hanem maga az OS is nagyban köti az ember kezét: De eddig úgy látom,hogy minimális kompromisszumokkal és türelemmel, majd mindenre van megoldás. Itt is sokat segítenek.
    Ha WP-t nem cseszik el, akkor a következő telefonom is WP-s lesz. Most az L925 volt a kapható legjobb választás az ár/méret/fényképező stb tekintetében, de talán 1 év múlva már 830 lesz az. :)
    Én nem adnám vissza tehát, de Te tudod...

    [ Szerkesztve ]

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák