Új hozzászólás Aktív témák

  • Chappy

    tag

    Heló!

    Erősen gondolkodom egy winphone (jelenleg lumia 630) beszerzésén, korábban is volt ilyen telefonom (lumia 820), de eladásra került mert az OS még számomra nagy hiányosságban szenvedett. Az alábbi dolgok kellenének mindenképpen nekem, ám ezekre sajnos nem találtam példát, valamint olyan boltot se, ahol 8.1-et lehet kipróbálni (T pl cseszik frissíteni a kirakott telefonokat), ismerőseim meg droid fanok. Egyébként droidot szeretnék lecserélni, mivel folyamatos probléma vele hogy zabál mindent és egy havi fizetésem egy olyan hardver, ami bírja is, a szifon pedig még kevésbé vált be. Szóval a következő dolgokat tudja rendesen a 8.1?

    - különböző hangerő szabályzó, értem ezalatt hogy ha zenét hallgatok, akkor külön média szabályzó van, és a csörgést hagyhatom 100%-on mikor a zene mondjuk csak 40-en van? Ezt a droid tudja, és azért van szükség rá, mert alapjáraton igen süket vagyok, és zenehallgatás/hasonlók után visszahangosítani mindig elfelejtettem sima 8 esetén
    - van-e olyan app, ami értelmesen tud videót lejátszani? ez alatt azt értem, hogy viszonylag sok (xvid, hd, x264 stb...) formátumot támogat ÉS lehet benne hangsávot váltani ÉS támogatja a feliratokat? (plusz pont ha bármilyen feliratot ki lehet választani, nem csak azonos fájlnevűt)
    - chrome könyvjelzőket lehet-e valahogy szinkronban tartani a telefonnal? Ez igen fontos lenne, és akárhol módosítom át kellene hogy frissüljön a másik helyre.

    Az hogy ha app pénzbe kerül nem gond (mondjuk tök paradox módon eddig csak BlackBerry Playbookra vettem könyvolvasó, távoli asztal és filmnéző appot). Egyébként 520-620-720-820 méretben ugyanakkora mint a 530-630-730 és 830?

    Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák