Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsoltika11

    tag

    Én is "kedveskenék" egy hasonló rövid sztorival, mert nekem is volt benne részem. Sajnos... :(((
    Amikor bementem a T-be még júniusban hogy kinézzem milyen telefont vegyek, gondolkodtam a Z1C-n és a Lumia 1020 között. Mivel 710-em volt, a szívem a WP felé húzott nameg a 1020 kamerája felé. Amikor kb. el is döntöttem, odajött hozzám egy T-s srác, és foggal-körömmel le akart beszélni a lumiáról, ne vegyek olyat higgyem el, tiszta fejletlen ez a platform, és ha úgy döntenék később hogy eladom, el sem tudnám adni sosem, nem vennék meg nyakamon fog maradni stb... vegyek inkább ájfónt, higgyem el jobban járok vele. (neki is az volt) Említettem néhány érvet a WP mellett, aztán megköszöntem a segítségét mondom még "meggondolom". Másnap visszamentem és a csajszinál leadtam a rendelésem egy 1020-ra. És a srác odajött megint hogy jól meggondoltam? Mondom igen maradnék a 1020 mellett.
    Bőőőőven nem bántam meg, nagyon szeretem, kamera még mindig egy unicum, és mint sima felső kategóriás okostelefonként is megállja a helyét, engem maximálisan kiszolgál. Messenger, viber, skype, facebook hibátlanul fut rajta. Legalábbis nálam. 8.1 cyannal pedig igazán patent lett.
    Egyébként a 710-essel kapcsolatban amit a páromnak adtam, felmerült egy kérdés a platformot illetően, a srác aki le akart beszélni a WP-ről, nem tudta megválaszolni a kérdést. Amit én persze tudtam. Tehát ennyire "értett" a WP-hez de azért "higgyem el" nem jó...
    Úgyhogy én is csak megerősíteni tudom hogy igyekeznek lebeszélni róla az embereket.
    De ami pozitívum, hogy a munkatársaim és ismerőseim között mégis egyre többen és többen vesznek WP-s telefont. Ő is, ő is, és ő is lumiát vett. Ezt azért jól esik látni. :)

Új hozzászólás Aktív témák