Új hozzászólás Aktív témák

  • Bukk900

    őstag

    válasz MasterMark #59199 üzenetére

    A telefonon találtam nyomógombos reset leírást, ha ez sem megy, akkor csak a szervíz marad, először csak az a pontot csináld, hátha elég a soft reset.

    1. Csatlakoztassa a töltőt, és töltse telefonját legalább 60 percig.

    2. Ha telefonja nem tudja betölteni a kezdőképernyőt, indítsa újra, majd állítsa alaphelyzetbe telefonját az alábbiak szerint.

    Fontos: Ezzel törli a telefonon található összes személyes tartalmat, és visszaállítja a gyári beállításokat.

    a. Válassza le a töltőt. Nyomja meg és tartsa lenyomva egyszerre a bekapcsológombot és a hangerőcsökkentés gombot. Amikor a telefon rezegni kezd, engedje fel mindkét gombot.

    b. Amikor a telefon rezegni kezd (ha a telefon ki van kapcsolva, kapcsolja be), azonnal nyomja meg és tartsa lenyomva a hangerőcsökkentés gombot, amíg a telefon képernyőjén meg nem jelenik egy felkiáltójel (!). Engedje fel a hangerőcsökkentés gombot.

    c. Ezután nyomja meg a hangerőgombokat és a bekapcsológombot a következő sorrendben: hangerőnövelés, hangerőcsökkentés, bekapcsológomb és hangerőcsökkentés.

    d. Várjon, amíg telefonja alaphelyzetbe áll. Eközben kb. 5 percig fogaskerék ikonok forognak a képernyőn, majd a képernyő kb. 30 másodpercre elsötétül. Végül a telefon újraindul.

    e. Hajtsa végre a telefon kezdeti beállítási lépéseit. Ha megjelenik a dátum és az idő, ellenőrizze, hogy helyesek-e az adatok.

Új hozzászólás Aktív témák