Új hozzászólás Aktív témák

  • Nooeca

    senior tag

    válasz chipesz #75533 üzenetére

    A Windows 10-ben sosem volt ennyi potenciál mint most.

    Eddig külön platformként egy "vesztes" szegmensként kezelték, és tudták hogy esélyük sincs, hogy rávegyék az embereket a váltásra. Steve kezében volt az egész és mint a 8.1-el de magával a Windows Mobillal is nagy fejbelövést lőtt.

    Ezért lett most Nadella a vezető, akinek a kezében már épp eszű ötletek vannak. Ballmerre a legjobb példa, hogy annak idején nem gondolkozott, most megy hogy feljött az android portolása - ami nevetségesen egyszerű, hiszen gyakorlatilag módosítás nélkül futtatható lenne WP-n - kiállt hogy erre szüksége van a WP-nek.

    Közben az elmúlt évek alatt eszébe nem jutott ez az ötlet! Pedig akkor sem volt sokkal nehezebb... Úgyhogy róla ennyit.

    Most hogy itt ez az Univerzális platform és az iOS Brige, és az Edge - ami jóval több API-t nyújt majd mint most bármely böngésző, azaz jobban testre szabható lesz bővítmények által, mi több, magukat a bővítményeket is lehet "integrálni" elvileg majd Chromeból vagy FF-ből a fejlesztő által, nem annyira halott az ötlet.

    Van egy jó Brand jelenleg Lumia néven az összes többi WP gyakorlatilag eltörpül mellette. Ha tényleg tartják majd az ütemet független hogy most le vannak maradva - és majd tudják tolni az új funkciókat a legközelebb majd a Redstoneban nevezetű projektben akkor nagy potenciál van magában a platformban.

    Vannak funkciók amiket még én is hiányolok:
    -> Nem tudok olyan appról, amely olyan mint az androidnál, hogy megadom a kódot és összekötöm vele a telefont a géppel - hozzáférek a fájlaihoz.
    -> Nem tudom pausézni a kamerát.
    -> Nem tudok olyan appról, amely összeraknál a videókat mint iOS-en.
    -> Nincs Hearthstone - habár sosem játszok, ez az egyetlen ami úgy eltudná űzni az unalmas időket pl. buszon vagy máshol.
    -> Nincs semmiféle biztonsági cucc, mint mondjuk androidnál az az ujjlehuzogatás megfelelő írányba vagy extra pinkód, hogyha elalszik a kép, vagy csak én nem tudok róla.

    Stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák