Új hozzászólás Aktív témák

  • #27216896

    törölt tag

    válasz ΞΔGLΞ #97206 üzenetére

    Igazából, ha nem netezel (mivel nekem ez a céges így nem kapok rá netet) - nem vagy online - nincs biztonsági kockázat... Telefonálás minősége csúcs, sms, naptár szintén. A fotózási/videózási képességét megint csak nem lehet kétségbe vonni... A gps-be nekem Sygic van, ami nem warez, hanem megvettem. Tökéletesen működik. Szintén offline. Nagyon gyors és pontos. Levelezés nekem hibátlan, 1 céges, 2 privát is be van állítva rá. Facebookom és társai nekem nincsenek, nem is lesznek. Úgyhogy ez nem érdekel. Stabilitás...hát még sosem fagyott le, előtte Huwi Mate 20 lite volt...jópár fagyás, újraindítás volt - pedig nem volt gagyi...egyik kollégám ezer éves nokiát használ, valami kezdetleges windows mobile fut rajta, a munkahelyi PDA-kon szintén (10 éves konstrukció), mégis nap-mint nap több száz szerelő azon keresztül dolgozik és hibátlanul! ;)
    Van egy (több is) androidos tab otthon, azon játszom néha napján összesen 2 droidos játékkal...ha meg komolyabbat szeretnék akkor ott a konzol (így közel 40 évesen)! :DDD
    Úgyhogy mindenkinek mást jelent az okostelefon fogalma. Aki még *zarni is azzal jár, meg az egész életét az eszközök köré szervezi annak ez már használhatatlan - hiába *urva jó vas még mindig -, mert valóban nincs mögötte szoftveres támogatás, de nekem még így több is, mint amire szükségem van... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák