Aktív témák

  • < CyberBob >

    őstag

    válasz ux1 #30115 üzenetére

    A Win7-ből el lehet már most is távolítani az IE-t további kb. 20 programmal együtt, ezért is értelmetlen az EU álláspontja. Ha meg lehetne választani, hogy milyen böngészőt tegyen fel a felhasználó a gépére telepítés után akkor ki dönti el és mi szerint, hogy melyek legyenek a listában. Ha csak a nagyok vannak benne akkor az a többiekkel lesz kiszúrás és akkor lehet megint az MS-t perelni miatta. Ez egy értelmetlen marhaság, a win egy fizetős termék akinek nem tettszik ne használja van helyett más alternatíva. Mindig a versenyre hivatkoznak, hogy győzzön a jobb akkor miért használnak többen egy fizetős opprendszert ha van ingyenes is, ezen kéne gondolkodni egy kicsit. Az emberek többségének egy komplett programcsomag kell és nem akarnak keresgélni, teleépítgetni mást. Az IE alap dolgokra tökéletes, ha nem működne senki nem használná. Én a kiegészítők miatt használok rókát, de még sohasem zavart , hogy ott figyel az IE a sarokban. :)
    És még egy: az előre telepített gépeken eddig is volt sok olyan program amit kérésre feltelepítettek a gyárban, akkor mi a probléma?

    J97: én azért írtam, hogy amiket használok ott nincs gond és hogy amikor pár hetenként új verziót telepít valaki akkor érdemes kipróbálni.

    God Vazzeg: Daemon, Eset SS 4 megy, router nélkül használtam a gépet pár napig és megjegyezte a jelszavakat.

    [ Szerkesztve ]

    Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

Aktív témák