Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz #65675776 #18993 üzenetére

    "Ha jól emlékszem Fox írta korábban, hogy kivárja, míg jó szögben áll az a hajó. Így szoktam tenni magam is. És akkor annyira mindegy, hogy szemből hogy bírná a másik hajó"

    Ja, csak a játék nem ennyiből áll, nem lehet a végtelenségig sem várni, és többnyire angled hajókra kell lövöldözni, ebben az esetben a Myoko többnyire megy tovább a dolgára, miközben kiterít rád egy torpfalat + felgyújt pár helyen, a Pensa meg összegyűjti a levegőből a felé repülő citadellákat, és süllyed. Tényleg nem értem, mi olyan érthetetlen azon, hogy egyik cirkáló semmit sem bír még forgatva sem csatahajókkal szemben, míg a másik strapabíróbb. :F

    (#18994) Kucsek: a map awareness c. képesség az egyik legfontosabb a játékban, nagyon fontos pontosan látni, melyik hajó merre tart, hogy mozog, hol volt utoljára és milyen pozícióban spotolva, stb.
    Persze ha neked jó így, hát jó. :D De nem véletlen látod streamereknél is, hogy nagyobbra állítják. Gyakorlatilag folyamatosan pislog oda az ember, nem árt, ha lát is valamit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák