Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz redzsi #19011 üzenetére

    Mentem még egyet, mert bár egész nap tapasztalom, még mindig nem fér a fejembe, hogy ilyen szar:

    Eddig azért egy kicsit menőnek tartottam azokat, akik elérik az R1-et, mert úgy tűnt (így kívülről), hogy ez sokkal inkább skillfüggő, mint a random... de nem... szénné van bundázva... egyik nap majdnem mindet nyerem (talán egy csillagot ha veszítettem tegnap?), másik nap egy kezem megszámolom, mennyit enged? :Y Ne már.
    Olyan gci átlátszó, mint mikor Flamu egy pakkból kihúzott egy Gremyt és egy Nikolai-t, kb csupán ennyire rigged :DDD
    A működését látva kell, hogy legyen mögötte egy algoritmus, ami a várakozó játékosok paraméterei alapján állítja össze a csapatokat. (x időszakban te szopsz hogy más gyorsan grindolhasson)
    Ma elég sok ismert játékossal találkoztam vagy ismert klán tagjával (OMNI-sok, KKTM-esek, TTT-sek rendszeresen egybekerültek a másik oldalon, míg a fordítottjára nagyon kevés példa volt (sőt csupán kettő, egyszer összefutottam Aerroonn-nal, illetve egy TTT-s sráccal, mindkettő loss lett.

    Játékmechanikailag megértem, hogy a ranked szezon viszonylag sokáig tart, időtartama alatt pedig valahogy egyenletessé kell tenni a grindot a többség számára (magyarul mesterségesen el kell nyújtani), hiszen csupán limitált számú usert érdekel egyáltalán a ranked, őket valahogy el kell osztani, hogy ebben az időszakban végig, folyamatosan legyen elég user, aki rankedezik.
    Ha a user bemegy, és pro lévén 24 óra alatt végez a cuccal, mert lecarryz majdnem minden meccset, az megengedhetetlen. Ha a korrekt képességű bemegy, és egy hét alatt végez, még mindig megengedhetetlen, mert egy idő után nem lesz elég user ahhoz, hogy a többiek várakozás nélkül, vagy kevés várakozással játszhassanak.
    Csak miért ennyire tenyérbemászó ez az algoritmus? Miért egyértelmű, hogy adott időszakban gyenge csapatokhoz vagy betéve folyamatosan, hogy ne tudj haladni? Ezt tényleg nem lehetne elegánsabban megoldani basszus? Oké, orosz, jóvanazúgy, örülök ha nem csesz ki loginre betöltés közben, de azért mégis...

    Ja meg ha már úgyiss paytowin, és paytoprogress, legyen már normálisan az... prém szarral játszom, prém accounton, jelenleg nehezen veszi be a gyomrom ezt... szeretnék haladni, és nem vágyom top csapatokra, de azért az átlagot ugyan konzisztensen kapjam már meg... :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák